Îți facem nunta de vis, memorabilă!

Centru de evenimente pentru momente de pus în ramă!

Vrei să ai o nuntă de vis la Domeniul Orlandea?

Cum îți imaginezi că va arăta albumul evenimentului tău?

Cu poze impecabile în decorul natural de vis, pe malul lacului, voi doi râzând? Valsând pe ringul de dans printre invitați impresionați de voi doi dar și de locația cu decoruri elegante și meniu savuros? Cu tortul servit de ospătarii atenți, într-un cadru maiestuos?

Ai ajuns în locul perfect!

Dacă asta este dorința ta arzătoare, un eveniment perfect, lipsit de stres, unde totul se desfășoară conform planului bine stabilit înainte și totul la un preț decent, atunci ne bucurăm că ești aici!
La Domeniul Orlandea am creat un cadru unde fiecare poză, fiecare imagine, fiecare detaliu, rămâne pentru mult timp în amintirile tale și ale invitaților tăi.

Locația noastră

La Domeniul Orlandea îți punem la dispoziție trei săli de evenimente pe malul lacului, cu un peisaj natural care îți taie respirația. Pavilion Grădina, cu o capacitate de până la 180 de persoane, situat lângă piscină, Pavilion Lac cu o capacitate de 400 de persoane, situat lângă lac și Cămara din Luncă, restaurantul nostru primitor, cu o capacitate ceva mai restrânsă, de 30 de persoane.

Pavilion Lac a fost renovat și s-a redeschis în 1 mai 2023. Cu un design impresionant și cu materiale de cea mai înaltă calitate, această locație este probabil cea mai atrăgătoare și apreciată sală pentru evenimente din Sibiu! Rezervă acum ultimele date disponibile în 2023! Îți oferim aranjamente florale și decor premium inclus în tariful meniului, la evenimentele organizate în zilele de vineri sau duminică 2023.

Alege din mai multe tipuri de meniuri de mâncare cu diferite opțiuni de open bar. În tariful meniului este inclus și decorul sălii cu fețe de masă și modele de scaune asortate. Așadar, nu vei plăti nimic în plus pentru a avea sala decorată elegant.

Vrei să ai o nuntă de vis la Domeniul Orlandea?

Alege să organizezi nunta la Domeniul Orlandea și vei primi:

Ce spun clienții noștri

„A very big THANK YOU pt Teo Tatu si Queens Events for making all our wishes come true! You did such an awesome job! Keep on like this!

And again, THANK YOU! To all of you and to our families and friends for being there!”

Georgiana Sultanu & Rares Ilea

Despre noi

Domeniul Orlandea este unul dintre cele mai frumoase centre de evenimente, situat la 19 km de Sibiu, în Sibiel, într-un cadru natural de poveste cu lac, piscină, pădure și munte.

Îți punem la dispoziție trei spații de evenimente cu capacități diferite, Pavilion Grădină cu capacitate de până la 180 de persoane, Pavilion Lac cu capacitate de până la 400 de persoane și Cămara din Luncă cu capacitate de 30 de persoane.

Sălile dispun de climatizare profesională cu aport de aer proaspăt, o bucătărie de sine stătătoare complet utilată, dotată cu camere frig și bloc termic și acces la utilități. Un element foarte important: toaletele sunt elegante și foarte bine îngrijite, suficiente pentru evenimente cu invitați numeroși și se încadrează, alături de locație, în standardele de 5*!

Completează datele de contact și te vom contacta pentru o ofertă personalizată